» Gateway

Wat is dit?

Foto Gateway marketing is een innovatief marketingbureau gespecialiseerd in het toepassen van alle facetten van marketing speciaal voor ondernemers. Via het concept pay4value bepaalt u zelf wat u betaald. Alleen u kunt uiteindelijk de toegevoegde waarde bepalen van de diensten. Gateway marketing zorgt ervoor dat uw doelen worden behaald.


Online marketing
Met online marketing bieden wij veel meer dan alleen het bouwen van uw website. Want er is veel meer uit te halen. Gateway marketing gaat verder. Naast de bouw van uw site, zorgen wij ervoor dat uw doelgroep uw site vindt en zo spoedig mogelijk met u contact opneemt. U ontvangt van ons rapportages over de resultaten. En gaat het u niet snel genoeg? Dan optimaliseren wij uw site direct. Dat is online marketing zoals het hoort.
Doelen stellen. Daar begint het mee. Wat wilt u bereiken en natuurlijk waarom?!


Consultancy
Nadat de doelen zijn vastgesteld gaan wij direct aan de slag via een uniek consultancy concept: Total Step. Met dit concept houden wij rekening met de uitstraling, cultuur, mensen en de kracht van uw onderneming zodat u zich met het resultaat kunt identificeren. Vervolgens wordt u wekelijks op de hoogte gehouden van de voortgang. Zo ziet u wat er gebeurd en hoeft u zich geen zorgen te maken.


Pay4value
Met het pay4value concept bepaalt u zelf wat u betaald. U bent uiteindelijk degene die de toegevoegde waarde kan bepalen van de diensten die u worden geleverd. Nadat gezamelijk met u de doelen zijn bepaald, komt gateway marketing binnen een week met resultaat. Gateway marketing zorgt ervoor dat uw doelen worden behaald.

Praktisch en onderscheidend.

www.gatewaymarketing.nl
[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

roelvanhemert.nl

 • ------------------------------------
   Van harte welkom op de enige officiλle website van voetballer Roel van Hemert.
  ------------------------------------
   Roel is speler van de Deense tweedeklasser FC Hjorring.
  ------------------------------------
   Veel plezier op deze website.

  © roelvanhemert.nl

Bezoekers sinds 19/05/09

FC Hjorring

Gateway Marketing


Copyright 2002-2018